The Bridge Radio är ett oberoende radioprojekt som producerar radio om migration, asyl och människors rörelser, skapat av migranter och icke-migranter. Med en kritisk hållning till den dominerande diskursen om asyl och migration siktar The Bridge Radio på att dela information om den nuvarande utvecklingen rörande asyl och migration. De strävar efter att sprida historier om motstånd och kamp för fri rörlighet.

The Bridge Radio startade 2015 som en protest mot den repressiva migrationsregimen i EU. Idag är gränser och migrationsfrågor synliga i den offentliga debatten, men det presenteras sällan ur perspektivet hos dem som själva tar resan eller upplever asylsystemet.

Utställningar med The Bridge Radio: Economy of Migrant Labor – for the Right to Work, 2018 soloutställning på CAMP, (Center for Art on Migration Politics), Utställning och residens på Marabouparken Konsthall 2017, Stockholm, The Bridge Radio på Roskilde Festival 2017, curerat av CAMP (Center for Art on Migration Politics), ‘Captured Outside 2’ 2017 på utställningen Migration Politics: Three CAMP exhibitions på SMK Statens Museum for Kunst Köpenhamn curaterat av CAMP (Center for Art on Migration Politics).