Genre bild för evenemang. Blå bakgrund med ett rosa färg moln som pyser ner på höger kant.

Konstpolitiska debatter

Konstnärernas Riksorganisation bjuder in till en kväll med konstpolitiska debatter i Statens konstråds nya lokaler på Skeppsholmen i Stockholm torsdagen den 1 september från 17.30 till 19.00 med efterföljande mingel. Kom i tid! Insläpp från kl 17.00.

Riksdagsvalet närmar sig med stormsteg och för att bringa ytterligare klarhet i hur riksdagspartierna står i en rad konstpolitiska frågor så har vi bjudit in alla åtta riksdagspartier till en debattkväll. Deltar gör de kulturpolitiska talespersonerna och andra företrädare från riksdagspartierna.

Debatterna kommer strömmas live och spelas in och kan ses i efterhand. För livesändningen krävs ingen föranmälan. Länken publiceras inom kort.

Denna gång kommer det inte gå att ställa frågor till politikerna under debatten, vare sig på plats eller i sociala medier. Vi ser fram emot att diskutera samtalet i efterhand.

Plats: Statens konstråd, Svensksundsvägen 11A (OBS! Nya lokaler på Skeppsholmen mellan Kungl. Konsthögskolan och Moderna Museet), i Stockholm. Eller via länk.

OBS! Antalet platser är begränsat och föranmälan krävs. Anmäl dig via länken nedan (fullbokat!). Kontaktperson: Jon Brunberg, 070-275 59 29.