En skylt med texten Här börjar SKVALLRET i en rabatt.

SKVALLRET

En stad kan upplevas från en mängd perspektiv. Genom att lyssna till den, bygga om den, röra sig genom den eller kanske slicka på den. Vilket är ditt?

SKVALLRET är en koreograferad upplevelse av Sundsvall som berättar om staden från en hunds perspektiv. Genom att lägga märke till stadens till synes obetydliga historier, gathörn och kissfläckar flyttar den uppmärksamheten från det storslagna till det intima. Under sommaren 2020 kommer koreografen Stina Nyberg att leda mindre grupper av besökare genom en guidad visning av Sundsvall sett från knähöjd.

Du kan även lyssna på ljudverket SKVALLRET när du vill i din telefon. Streama eller ladda ner det på sundsvall.se/skvallret.

SKVALLRET är ett samarbete mellan Stina Nyberg, Sundsvalls kommun och Statens konstråd och är del av projektet Konstnavet 2.0. Föreställningarna genomförs av Stina Nyberg tillsammans med konstnären Tove Dreiman och agilityföreningen SAgiK Sundsvall-Timrå.

Biljetter:
Föreställningarna är gratis, men genomförs med ett begränsat antal besökare, så boka din plats på sundsvall.se/skvallret.

Föreställningen den 11 augusti kl 15 syntolkas i samarbete med SRF Sundsvall.