Samtidskonstdagarna 2018: Filmer, workshopanteckningar och info

Tack till alla som var med och gjorde Samtidskonstdagarna i Boden/Luleå 2018 till så givande och spännande dagar! Här har vi samlat filmer, föreläsningsanteckningar och deltagarlistor som kan vara inspirerande att ta del av i efterhand.

Filmer från Samtidskonstdagarna 
Om det är någon föreläsning eller panelsamtal som ni har missat eller vill ta del av igen kan ni besöka Statens konstråds filmsida där vi har lagt ut alla inspelningar. Där finns också filmer från tidigare föreläsningar och seminarier som kan vara intressanta:
> Filmer från Samtidskonstdagarna 2018

Grégory Castéra, grundare av och en av direktörerna för Council, föreläste om Infinite Ear, ett projekt som har undersökt hur döva och personer med hörselnedsättning integreras i kulturen. Projektet inleddes 2013 i samband med Sharjahbiennalen och presenterades nyligen på Garage Museum of Contemporary Art i Moskva. Här är filmen om det projektet som han visade under Samtidskonstdagarna:
> Film om utställningen Infinite Ear (2016)

Anteckningar från workshopparna
Under Samtidskonstdagarna genomfördes fem parallella workshoppar med olika teman. Klicka på respektive punkt för att komma till en pdf med anteckningar från workshoppen:

Vill du knyta fler kontakter?
Temat för Samtidskonstdagarna 2018 var Nätverk och allianser, och många nya kontakter knöts under dagarna i Boden och Luleå. Vill du se vilka som var på plats? Här har vi samlat hela deltagarlistan för dig som vill skapa ännu fler nätverk framöver.
> Deltagarlista Samtidskonstdagarna 2018 

 

Nyhetsbrev

Anmäl dig till våra nyhetsbrev om offentlig samtida konst. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR under Om oss.

Ogiltig e-postadress
Skickar...
Fel vid uppkoppling mot server. Vg pröva igen om en stund.
Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.